sobota 29. prosince 2012

Essence-Blue addicted

Zbožňuju tenhle lak!!! Když jsem objevila jeho fotky, bohužel už nebyl v prodeji...Ale řízením osudu se ke mně dostal. :) Objevil se totiž v naší "venkovské" drogerii...! :) Mám velkou slabost pro modré a zelené laky a tenhle to spojuje. Základem je tmavě modrý lak, který obsahuje drobné modré třpytečky a zelené a stříbrné větší třpytky. Co mě překvapilo, že velmi dobře kryje. Ve dvou vrstvách naprosto překryl lak Color Club Edie, který jsem měla pod ním.
Nevím jestli má smysl ho hodnotit, když už se normálně neprodává...Jo, stál 40,-. :)
Ááá, já ho miluju! :)
 + barva!!!, výdrž, aplikace, cena, všechno!

-  nic

Známka: A+
                                                                                                                                                                    I love this polish!!! When I discovered his photos, unfortunately it was not on sale ... But the fate intervened and I got it. :) I have a great weakness for blue and green polishes, and this connects it. The base is dark blue colour that contains tiny blue glitter and green and silver larger glitter. What surprised me, it covers very well. I reeally love it! :)








7 komentářů:

  1. loving the nails!

    xx

    www.aroundlucia.com
    www.aroundlucia.com

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, vypadá úžasně! Určitě se po něm podívám. Smím se prosím zeptat, jestli dáváš nějaký podkladový lak a nebo nějak průhledný lak ještě navrch? Vypadá to totiž vážně skvěle. Moc děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj! Obyčejně používám Essie firstbase base coat, ale tentokrát jsem měla nehty normálně nalakované lakem Color Club Edie, chtěla jsem na jednom prstu vyzkoušet tenhle Essence a tak moc se mi líbil, že jsem jím přetřela všechny nehty. :) Ve dvou vrstvách úplně překryl ten Color Club, navrch jsem dala dvě vrstvy Essence-better than gel nail nadlaku. :)

      Vymazat
    2. Dobře, určitě se po nich v obchodě podívám. Děkuji :)!

      Vymazat
  3. Páni, je úžasný!♥
    Já na něj bohužel nikde nenarazila :X

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...