neděle 13. ledna 2013

Essence Snow Jam-24h hand protection balm

První produkt z limitovaných kolekcí Essence, který vám představím, je 24h balzám na ruce z limitky Snow Jam. Slibuje velmi intenzivní péči pro zimou namáhanou pokožku rukou. Má krásné balení v odstínech fialové a po fialkách také voní, což se mi moooc líbí. :) Pokud ho porovnám s předchozí zimní limitkou balzámů na ruce (já mám jablečný punč), tak tento balzám mi připadá o něco hutnější a mastnější. Ale velmi rychle se vstřebává a vám zůstanou jen krásně hebké ruce. Musím říct, že tento mi vyhovuje ještě víc než balzám z předchozí limitky a ten byl naprosto skvělý. Takže nezbývá než se znovu vypravit do Rossmannu- udělat si zásoby! (snad na mě ještě nějaký zbyde...)
Cena: 50,- v Rossmann
+ úžasná hydratace, krásná vůně, cena
-  nic
Známka: A+
                                                                                                                                    
The first product from Essence limited collections, which I´ll show you, is Essence Snow Jam- 24h hand protection balm. The balm promises: intensive care for dry hands. It has a lovely package in shades of purple and also smells like viola, which I really like. :) If I compare it with the previous winter edition of hand balms (I have apple punch), this balm seems a little thicker and more oily. But it´s very quickly absorbed and you will remain just beautifully soft hands. I must say that this product I like even more than the previous balm and it was absolutely great. So no choice- back to the Rossmann for more!
Price: 2 € Rossmann
+ amazing hydration, nice scent, price
-  nothing 
Score: A+  
 





6 komentářů:

  1. Zvu tě na soutěž o slevu 10%!!!
    http://thesimonablog.blogspot.cz/2013/01/soutez-o-poukaz-od-oriflame-moravacz.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  2. Já moc krémy ani balzámy na ruce nemusím, ale pěkně vypadá :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéje, a já jsem zrovna jako na potvoru masově zásobená těmi ze zimní limitky, takže o koupi těchto už vážně ani neuvažuji. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky ještě 2 :) Ale tomuhle neodolám... :D

      Vymazat
  4. Zítra běžím do Rossmanna a kupuji si 20 tubiček !:) Taky mi moc vyhovuje;) Máš hezký blog :) S pozdravem ZábavnáKosmetika :)!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...