pondělí 28. ledna 2013

Makeup Geek lipstick-Ravishing

Jeden z nejvýraznějších odstínů MUG rtěnek, seznamte se-odstín Ravishing. Jeden z mých nejoblíbenějších, matná zářivá rudá s růžovým podtónem. Je naprosto skvěle pigmentovaná! 
To, že je matná přináší nároky na kondici vašich rtů, takže žádné popraskané nebo suché rty, tato rtěnka jim nic neodpustí... Ale to je vyváženo naprosto skvělou výdrží, bez obav s ní můžete oslňovat celý večer! Hrozně ráda ji teď nosím v kombinaci s mojí obří šedou pletenou šálou. :) 
Produkt nebyl testován na zvířatech a neobsahuje gluten.
Cena: 7.99 $ makeupgeek.com
+ nádherný klasický rudý odstín, skvělá pigmentace, úžasná výdrž, cena
-  není hydratační
Známka: A
                                                                                                                                                    
One of the most striking shades of lipsticks MUG, meet "Ravishing" shade. One of my favorite MUG lipstick, matte bright red with pink undertones. It has absolutely great pigmentation! 
It´s matt-so your lips have to be in great condition, so no cracked or dry lips, this lipstick forgives them anything ... But it´s perfectly balanced with great longevity, you can dazzle with this lipstick all evening! I love to wear it now in combination with my giant gray knitted scarf. :) 
The product wast tested on animals and doesn´t contain gluten. 
Price: $ 7.99 makeupgeek.com 
+ gorgeous classic red shade, great pigmentation, amazing longevity, price 
- not moisturizing
Score: A











4 komentáře:

  1. wow! něco takového právě hledám, ale nechci matnou:) v kombinaci s tvými vlasy a světlou pletí to vypadá naprosto nádherně!!!!!♥ kočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooo, tak to děkuji! :) Zkusím ještě přidat fotku odstínu Foxy (který už jsem hodnotila) na rtech, ten není matný... :)

      Vymazat
  2. tak ta ti opravdu sekne ... Marlena byla první s youtuberek kterou jsem sledovala a fakt před ní smekám, co všechno zažila a dokázala ... mám v plánu taky u ní něco objednat a asi se budu inspirovat u tebe ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu :)V dohledné době chystám ještě několik MUG stínů a oční linku, tak to můžeš očíhnout... :)

      Vymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...