sobota 26. ledna 2013

New in: Essence Hugs and kisses+Class of 2013

Jak už jsem psala, z laků limitky Hugs and kisses jsem nadšená, toto jsou zbývající dva, které jsem si pořídila. Fialový nadlak nese název Crazy in love, je to průhledný lak se spoustou menších a větších růžovofialových třpytek a holografických srdíček. Druhý lak je sytě růžový Sugar baby love, tyhle zářivé odstíny růžové mám ráda, tak proč ne. :) Pak jsem si ještě přihodila vínový lak z edice Class of 2013-Ready for rush week?.  
Akorát mě mrzí, že jsem nikde nenarazila na odstíny 04, tedy červený lak (save your kisses for me) a červený třpytkový lak (04 sunshine and red roses), předpokládám, že u nás nebyly zařazeny do prodeje, protože jsem obešla spoustu DM-ek a nikde nic...Nebo jste je někde viděly?

    03 Crazy in love, 01 Sugar baby love

    03 Ready for a rush week?

5 komentářů:

  1. Na hugs and kisses si počkám, až bude v Rossmannovi, pokud na ni nenarazím dřív v DMku, o čemž pochybuju.. Jinak laky jsou moc hezké, ten fialkový třpytivý je úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímalo by mě, jak vypadá ten fialovej na nehtech :-)
    Jinak dobrej úlovek :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Fialový je super a můžu říct že mají perfektní výdrž neloupe se je fakt super oproti laků ze zimní kolekce to je zas děs a hrůza za hodinu se mi loupal ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s nimi taky moc spokojena! :) Zimní kolekcí myslíš Snow jam?

      Vymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...