neděle 5. května 2013

Chanel Rouge Allure Laque-75 Dragon

Ahooj! Dnes se podíváme na něco luxusnějšího, a to Chanel Rouge Laque v odstínu 75 Dragon, je to můj první Chanel produkt... :)

Balení je krásné, klasické, elegantní-lesklé černé s nápisem Chanel, na vrchu se zlatou plaketkou s vyraženým logem...nádhera. :) Když odšroubujete víčko, vykoukne na vás aplikátor, na který jsme zvyklé z lesků na rty a uvnitř krémová barvička.

Samotný "lak" má krásně jemnou saténovou texturu a naprosto fenomenální pigmentaci, odstín Dragon je naprosto perfektní rudá, má v sobě takřka nepostřehnutelný shimmer... Ta barva je tak intenzivní, sofistikovaná-krvavě rudá s totálním krytím. :) Na rtech drží naprosto skvěle, rty pěkně hydratuje a dodá intenzivní barvu s jemným leskem, takže je to 2 v 1= "rtěnkolesk". Skvělý adept pro použití při speciálních příležitostech... :)

Cena je teda vskutku chanelovská...je to fakt hodně peněz, já jsem pořídila v Sephoře se 40% slevou myslím a bylo to kolem 650,-...takže originální cena je ještě trochu jinde... Takže záleží, jak jste na tom s rozpočtem, ale jinak neshledávám žádný minusy, takže rozhodně doporučuju!







2 komentáře:

  1. Páni, je nějaká barva rtěnky, která ti nesluší?!

    OdpovědětVymazat
  2. ten je nádherný!
    a ach, musím uznať, že táto farba ti nádherne ide k vlasom!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...