čtvrtek 26. prosince 2013

Je to bomba! :D Balistiky od Bomb Cosmetics

Ahojky!
Před Vánoci jsem si udělala malou sbírečku koupelových balistiků...mlsně jsem okukovala ty v Lush, ale přece jen...cena mě dost odrazovala, pak jsem objevila tyhle krásky od Bomb Cosmetics a těm už jsem neodolala! 

Nejenže jsou hrozně roztomilé, ale taky úžasně voní...a to i přes obal v kterém jsou uzavřené, takže jsou perfektní i do skříně na provonění oblečení.

Já jsem neodolala variantě Porcelánová pivoňka-s esenciálními oleji kadidla a růže, Smyslnost-vůně kombinující základy aroma cedrového dřeva a vetiveru s podtóny teplé a sladké parfemace, Lucky dip- malinový balistik s překvapením uvnitř a poslední Hypnotizér-s vůní hyacintu, lilie, ylang ylang a jasmínu.

Takže pokud si chcete trochu ozvláštnit koupel tyto krásky seženete po 70,-. Já jsem z nich hrozně nadšená a bude to určitě i super dárek pro kamarádky... ;)






6 komentářů:

  1. To vypadá zajímavě :) Jsou nádherný :) Zuz

    OdpovědětVymazat
  2. Pro mne tedy byly propadákem, vůbec se nerozpouštěly, moc nevoněly a obarvily mi vanu :/
    Asi sem měla nějakou divnou šarži :(

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmm, uvidím jak to bude s těmi dalšími, zatím jsem zkoušela Hypnotizéra a bez problému, musím říct, že jsem byla až překvapená jak zuřivě se to rozpouštělo... :)

      Vymazat
  3. Na takéto ma je, len škoda že nemáme vaňu, ale sprchový kút :/ Vyzerajú uplne úžasne a nádherne!! Také cukríkové farby a to ako posisuješ že voňajú... och... Budúci rok si od ježiška vypýtam vaňu :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem právě že takový balistick dostala od Ježíška a teda od LUSHE :) Mám takový zlatý dáreček, nehorázně barví po tom co jsem o nadšeně otevřela takjsem měla zlaté ruce úplně :D Voní trochu jako citrón.Po tom to článku mám chuť začít hromadně nakupovat balisticky a ty rozpusné tablety a každej pátek nebo neděli si dát vanu :DD

    http://beauty-with-zoe.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. tieto bomb vecičky som objavila minulý rok a su skvele :)
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...