neděle 26. ledna 2014

Salcura-Face wash + Antiac

Ahojky!
Dnes krátce o tom co používám (mimojiné) k mytí obličeje. Tohle jsou dva zástupci od značky Salcura...Face wash jsem objednávala zhruba před 3 měsíci, k mému překvapení zrovna probíhala akce, kdy k jakémukoliv produktu byl Antiac mycí gel.

Salcura Face wash
- je gel určený pro citlivou a suchou pokožku, má takovou naoranžovělou barvu a je krásně jemňoučký, obličej perfektně vyčistí, nevysušuje a pleť zanechá krásně jemnou, zmatněnou. Používám ho většinou ráno, protože je krásně osvěžující...vůně je mi taky příjemná, taková přírodní...svěží. :) Balení obsahuje 200 ml a stojí něco kolem 10-ti liber.

Antiac
-je zástupce z řady pro pleť s akné, s tím už moc problémy nemám, ale bojuje taky proti černým tečkám, což se hodí! :) Tenhle gel používám jen o víkendu (když jsem u rodičů), má takovou světle žlutou barvu a stejně jako předchozí je mi hodně příjemný. Skvěle čistí, stahuje póry a zmatňuje. Tento malinko víc vysušuje, ale vzhledem k tomu, že je určený pro mastnější pleť s akné, není to žádné překvapení...Tento stojí 8,50 libry. (A koukám, že teď trochu změnili potisk balení.)

Oba dva teda můžu s klidným srdce doporučit, fakt si je užívám a nemám, co bych vytkla!
 (Já jsem objednávala přes feelunique.com...)






2 komentáře:

  1. Ali, ty máš taký divný zvyk mi servírovať pred nos značky o ktorých som nikdy nepočula. A ja mám potom taký divný zvyk tie značky hladať po e-shopoch :D Škoda, že sa sama neviem odhodlať na objednávanie zo zahraničných stránok...

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm vypadají pěkně, k dostání u nás v ČR asi zatím nejsou co?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...