úterý 26. února 2013

Rene Furterer-Volumea-volumizing conditioner

Dnes bych vám chtěla představit kondicionér od značky Rene Furterer, který mi byl poskytnut od parfums.cz před nějakou dobou k recenzi. 

Rene Furterer je značka s původem ve Francii a jedná se o profesionální vlasovou kosmetiku. Balení kondicionéru je praktické a moc se mi líbí jednoduchý design v odstínech zelené barvy. Vůně je příjemná, taková svěží-řekla bych citrusová.

Volumea je určena k dodání objemu jemným vlasům, použití je naprosto klasické-nanést na vlhké vlasy po umytí šamponem a po chvíli působení spláchnout.
Co se týče působení musím říct, že opravdu účinkuje tak, jak má. Já sice problém s jemnými vlasy nemám, ale po umytí jsem vlasy měla opravdu viditelně objemnější než je zvykem. Byly také hezky uhlazené a lesklé. Takže pokud potřebujete dodat svým vlasům objem a chcete si dopřát profesionální péči, tento kondicionér mohu doporučit. :)

Cena: 323,- za 150 ml na parfums.cz




3 komentáře:

  1. O této značce jsem nikdy dřív neslyšela, všude jenom samej Syoss.. :D

    OdpovědětVymazat
  2. To ujde, ale já se furt nemám k tomu zkoušet jinou vlasovou kosmetiku, než je Kérastase. Strašně se bojím, co ten zbytek udělá s mýma vlasama.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A samozřejmě pozvánka na GA http://blondiesbook.blogspot.cz/2013/02/posledni-ga-do-leta.html

      Vymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...