neděle 9. června 2013

Kneipp-Sůl do koupele levandule

Další možností jak si vylepšit koupel je použití koupelové soli, ideální pro použití před spaním je tahle levandulová od Kneipp.
Levandule se do koupele přidávala už v antickém Římě. Je známá pro své zklidňující účinky-pomáhá při bolestech hlavy, nespavosti a nervozitě. 
Sůl obsahuje extrakt z levandule a levandulový olej, krystaly soli mají fialovou barvu a voní, jak jinak než levandulově... :)

V balení je 55 g soli a píše se na něm, že množství je na jednu koupel. Mně vystačilo na koupele tři a myslím si, že jsem nijak nešetřila. Ve vaně udělá jemnou bílou pěnu, vodu zabarví lehce do fialova a nádherně provoní celou koupelnu.

K dostání je i ve formě tablet, kde je sůl lisovaná do kompaktní tablety. Ta má větší obsah-80 g, takže předpokládám, že se dá nalámat na menší kousky a vystačí na víc koupelí...
Neobsahuje konzervační látky-parabeny, parafín a minerální oleje. K dostání jsou v různých bylinných variantách-meduňka, arnika, eukalyptus anebo i jejich kombinace např. mák a konopí. Balení stojí kolem 40,-, což je docela přívětivá cena. Výrobky Kneipp se dají koupit různě na internetu, v lékárnách, v DM, Globusu, Teta drogerii nebo Tescu.. 

Pro mě rozhodně hodně příjemná věc do vany, máte taky své favority do koupele nebo tyto přípravky nepoužíváte?




1 komentář:

Moc děkuji za tvůj komentář! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...