úterý 30. července 2013

Pink duo-Original source Raspberry and vanilla shower milk + L´oréal Sublime soft pleťová voda

Ahojkyy! Dnes tu mám pro vás dvě novinky v růžovém kabátku...

První z nich je sprchový gel od veganské značky Original source, narazila jsem na něj v DM, nikdy před tím jsem si jí nevšimla, tak předpokládám, že tam nepobývá úplně dlouho. Zaujala mě barevná balení-toto je s vůní maliny a vanilkového mléka a voní naprosto božsky!!! Pak tam ještě měli žlutý-citron a tea tree a neonově zelený gel-limetkový. Obě dvě vůně taky k "sežrání", zvlášť o citronu ještě přemýšlím-bude ideální na léto...
Sprcháč je moc příjemný a vůně vám na pokožce přetrvá i po opuštění sprchy... Jediné mínus je cena, stojí 80,-, což je trochu vyšší cena. Ale určitě si alespoň přičichněte! :)

A pak jsem si z Rossmanna odnesla pleťovou vodu Sublime soft od L´oréal. Tahle růžová je určená pro suchou a citlivou pleť. Má pleť vyčistit, zjemnit a tonizovat. S ní jsem také spokojená, je moc příjemná, pleť okamžitě zmatní a lehce stáhne póry. Je poměrně silně parfémovaná na můj vkus, voní po růžích. To bych klidně oželela, ale jinak můžu doporučit! Cena byla taky příjemná- 89,-.

K dostání jsou ještě varianty: Sublime glow-rozjasňující, Revitalift-vyhlazující a Sublime fresh-pro normální a smíšenou pleť...co si pamatuju. :)



2 komentáře:

  1. Sprcháč vyzerá fakt super :) určite vonia tak úžasne ako opisuješ ;) Musím niekedy nabehnúť do drogérie :)

    Pozývam na 1. narodeninovú Giveaway!

    OdpovědětVymazat
  2. ta pleťová voda vypadá dobře, začínám o tom přemýšlet :DD :)

    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...