pondělí 16. září 2013

Červánkové líčení

Ahojky! Dnes mám pro vás ukázku líčení, které se líčilo na závěrečné večerní přehlídce festivalu mladé módy Arcolor 2013 a já jsem si ho znovu vytvořila včera... ;)

Upozorňuji je to hodně výrazné, takže spíš pro odvážné anebo na večer. :)

Místo původního MAC pigmentu-Neo orange, jsem použila velmi podobný zářivý červeno-oranžový pigment Essence-Wow!It´s orange, který přišel na celé víčko a do ohybu víčka potom černý stín Crave z paletky Naked Basics od Urban Decay. To celé jsem nanesla na bázi Too Faced-Shadow Insurance.

Podél řas na horním i spodním víčku je linka tužkou na oči MAC-odstín Feline, na které je ještě navrstvený stejný černý stín.
A nakonec řasenka Helena Rubinstein-Lash Queen Feline Blacks...

Pro mě je výrazné líčení běžná věc, takže když mám chuť, jdu tak bez problému i do práce... ;) Chápu, že u některých zaměstnání to není možné, ale já si to užívám! :) Co vy? Vyšly byste tak mezi lidi? :)))




10 komentářů:

  1. Trochu mi to připomíná vampy líčení, kdyby to bylo tmavší, tak úplně. Ale je to moc pěkné! :)

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  2. krása! ja by som si tak teda asi nevyšla, musela by som byť zrejme výrazný typ, čo nie som. ale keby bolo keby, tak prečo nie? :)

    OdpovědětVymazat
  3. no nádhera! ja by som určite vyšla takto aj medzi ludí, aj do práce.. u mňa neexistuje jemné líčenie a výrazné líčenie, proste len líčenie.. a toto je bomba, k očiam ako máš ty je to super ;)

    OdpovědětVymazat
  4. nádherné :) opravdu povedené, moc se mi líbí, jak je výrazná červená stáhnutá hnědou barvou :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krasa, mit tak krasnou barvu oci jako ty, tak si piskam:))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...