sobota 26. října 2013

Vizart paleta 120 očních stínů

Moje nová paletka očních stínů od značky Vizart...Já jsem s ní spokojená, hlavně s velkým množstvím odstínů a dobrou pigmentací! Tuto značku používá při líčení i Pavel Bauer, např. při líčení pořadu Stardance... Když jsem si jí kupovala na veletrhu, zrovna se k Vizart stánku přišel podívat... :)
Krásný víkend! ;)


Video si pusťte v HD... :)

5 komentářů:

  1. Ta paletka je úžasná :-O Asi vím, jaká bude další položka mého "dopisu pro Ježíška" :D jen, co bych doporučila tobě.. vyhni se líčení očí tmavými barvami.. Je vidět, že máš užší oči, a tmavé oční stíny (které máš v tomhle videu) ti nesvědčí :( oči ti naopak ještě zmenšují a zdůrazňují tak jejich velikost :( Zkus příště sáhnout po nějakých světlejších odstínech očních stínů :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jj, paletka je super! :) S tema ocima to je spis tak, ze s nima mam ted problemy, jsem dost citliva na svetlo a trochu je mhourim-prave, kdyz tocim...Nebo nevim:-)..ve vizazisticke skole me davaly za priklad s idealnim tvarem oci a prave toto liceni mi hodne doporucovaly :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Už som si stihla video kuknúť na youtube a ... zabudla som zatvoriť ústa :D Dlho predlho som chcela paletku od elfu ale keď vidím pigmentáciu tejto paletky tak mám dilemu ... asi sa po nej mrknem, len teda neviem kde by som ju mohla nájsť... Ale od toho tu je gúgl :D A vieš čo? Podla mna ti pristane každé líčenie očí, ešte sa mi nestalo že by som si o tebe povedala že "toto jej nepasuje" :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Moc děkuji! :) Jinak paletka se dá koupit na vizart.cz ;)

      Vymazat
  4. Paletka je nádherná, sama bych nějakou takovou brala:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...