neděle 12. ledna 2014

Nákupy v Lush!

Ahojky!
Mrkněte na video...čemu jsem neodolala ve slevách v Lush. :)
Taky jste si tam něco pořídily nebo jste vůči němu imunní? :D
Já teda rozhodně ne! :)

Odnesla jsem si: koupelový balistik Sněhulák, krémovou koupel Melting snowman, balistik Shoot for the stars, balistik So white, tělové máslo Sandy Santa, sprchový gel Ponche a Snow fairy, maska Mask of Magnaminty a očekávám balíček I want candy... :) 


Tady je... ;)


9 komentářů:

  1. mužu se zeptat jakou mas rtenku?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky! Je to E.L.F. Matte Lip Color-odstín Rich red... :)

      Vymazat
  2. Ahoj :) Tie balistiky vyzerajú chutne a ak voňajú tak ako vravíš tak kúpelňa musí krásne voňať. Aká škoda, že máme sprchový kút... Ja neviem či som si to pri iných videách nevšimla alebo je to nejaká novinka, ale máš strašne pekné riasy, také dlhé. To máš nejakú spešl riasenku alebo umelé riasy či to mi zas niečo ušlo? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky! :) Ano, ano...to je nevýhoda sprchových koutů...:) ale vanu mám taky jen u rodičů, takže si je užívám jen o víkendu.:) Sleduješ fakt pozorně.. :) tady mám řasy nalepené, jen takové ty poloviční... ;)

      Vymazat
  3. Já jsem si tam koupila nějaký tři větší sady. Každopádně tu masku co si měla jsem měla už dvakrát a je vážně skvělá. Nedám na ni dopustit.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj můžu se prosím zeptat jakou barvu a odstínem máš obarvené vlasy? Je to krásná barva, už nějakou dobu se snažím takovéhle dosáhnout :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky! Já jsem se taky dlouho snažila, ale s drogerkovýma barvama to nebylo ono, takže tahle se povedla až kadeřnici...Vím, že používala barvu od L´Oreal, myslím Majirel a nějaký měděný odstín... :)

      Vymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...