pondělí 15. dubna 2013

Kneipp-pečující olejová lázeň Mandlové květy

Ahoj! Dostala jsem možnost vyzkoušet několik výrobků od německé značky Kneipp. Takže se můžete těšit na recenze několika produktů.

Dnes vám představím produkt, na který jsem byla hodně zvědavá. Pokud si rády  užíváte dlouhé koupele ve vaně, tak určitě zbystřete. :)

Jde o pečující olejovou lázeň Mandlové květy. V krabičce najdete skleněnou lahvičku se 100 ml oleje, design balení se nese ve světle růžových odstínech mandlových kvítků.

V tomto přípravku najdete 94% pečujícího mandlového oleje a velmi se tedy hodí pro péči o suchou a také citlivou pokožku. Neobsahuje barviva ani konzervační látky.

Olej se dávkuje pomocí uzávěru a balení 100 ml vydrží minimálně na 10 koupelí. Na co jsem byla nejvíc zvědavá, to byla vůně a musím říct, že mě naprosto dostala. Je hrozně moc příjemná a hned provoní celou koupelnu, působí hodně luxusně! Při koupeli budete mít pokožku jako pokrytou hedvábím a i po osušení vám zůstane krásně jemná, vyživená a hladká.

Přípravky Kneipp můžete koupit na internetu, v lékárnách, DM drogerii, Globusu, Sparu, TETA drogerii nebo v Tescu za cenu kolem 160,-.

Takže jestli si chcete koupel opravdu luxusně užít, rozhodně doporučuju tenhle olej! :)



2 komentáře:

  1. Zní to úžasně! Díky za typ:)

    Právě na mém blogu probíhá giveaway o balíček kosmetiky a překvapení! Budu ráda, když se zapojíš:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...