sobota 4. května 2013

Wimpernwelle-glitry

Ahoj! Dnes vám ukážu fotky mých krásných glitrů od německé značky Wimpernwelle. Koupila jsem je na veletrhu World of beauty and spa, na výběr byla velká spousta barev a já jsem si nakonec odnesla tyhle tři.

Černá se stříbrným třpytem, tyrkysová a růžovo fialová, spolu s nimi jsem si odnesla ještě fixační gel na třpytky a štěteček pro nanášení od stejné značky...
Třpytky jsou uložené v průhledném plastovém kalíšku se šroubovacím víčkem, já bych uvítala ještě nějaký kryt nad samotné třpytky, aby nemohlo tak lehce dojít k nějaké vysypávací nehodě.
Nevím přesně hmotnost obsahu, pže se to na balení nepíše, ale podle mě fakt spousta, taky s ohledem na to, že cena nebyla nijak vysoká...

Ty černé mají kód 181-12, třpytečky jsou fakt malinkaté jemňoučké. Jejich barva je, jak jsem říkala černočerná se stříbrnými odlesky, naprosto skvěle se hodí pro vytvoření trošku netradiční černé linky. Tyrkysové 181-13  jsou ve skutečnosti trochu víc do zelena než na fotkách, jejich velikost je trochu větší než u těch černých, ale pořád jsou poměrně jemné. Poslední purpurové 181-14 jsou taky naprosto jemňoulinké, skoro neznatelné třpytečky. Základ je fialovo růžový i s trochou červené a třpytí se růžově a fialově.

K zafixování slouží transparentní gel v tubičce se štětečkem, který se tak dá hezky přesně nanést tam kam potřebujete a štětečkem pak jen nanesete glitry. Se štětečkem jsem taky spokojená, je tenoučký, takže se hodí i pro dělání tenké linky, ale protože má konce vláken roztřepené, skvěle nabere i větší množství glitrů a dá se tak rychle udělat i větší plocha.






1 komentář:

Moc děkuji za tvůj komentář! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...