pondělí 19. listopadu 2012

Essence- Breaking dawn-02 Alice had a vision-again

Druhý a poslední z pigmentů Breaking dawn, který jsem si pořídila. Textura se mi zdála také poměrně přijatelná, i když ne tolik jako u Jacob´s protection, je totiž o něco sušší. Další dva pigmenty byly pro mě nepoužitelné. Pigmentace naprosto příšerná, spíš jen třpytky s trochou pudru a výdrž tím pádem hodně slabá.
Barva vypadá v krabičce hodně zajímavě, tmavší třpytivá fialová, problém je, že se jí dá jen těžko dosáhnout. Po nanesení je to spíš kouřová černá s lehkým fialovým odleskem. Černá složka pigmentu je podle mě jemněji namletá, a proto se líp zachytí na pokožce a potlačí tak fialovou složku, jak je vidět na posledních dvou fotkách, nanesený pigment je ve středu prakticky černý a jen po okrajích trochu vynikne fialová. 
Výdrž je podobně jako u předchozího pigmentu hodně dobrá, horší je to s aplikací, nadělá poměrně velkou paseku pod očima, takže je potřeba nanášet před makeupem a korektorem, jinak všechno zničí.
Cena: 65,- prodává Rosmann a DM

+ výborná výdrž, dobrá pigmentace

-  horší aplikace, špatně se dá se dosáhnout konzistentního odstínu

Hodnocení: za B













4 komentáře:

  1. Prvně píšeš.."Pigmentace naprosto příšerná" a celkovém hodnocení zas, dobrá pigmentace a špatně se dá se dosáhnout konzistentního odstínu ..nevím co si o tom mám myslet?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Pigmentace naprosto příšerná" se vztahuje k předchozí větě, tedy k pigmentům, které jsem si nekoupila. Jinak tento-Alice had a vision, je nutné nanášet na bázi pro pigmenty, jinak je totálně ušmudlaný-nejednotná barva. Coz u odstínu Jacob's protection nebylo nutné.

      Vymazat
    2. moc ti děkuji za objasnění:) příště musím lépe číst promiň :)

      Vymazat
    3. :) V pořádku, hlavně, že se to vysvětlilo... :)

      Vymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...