pátek 11. ledna 2013

Essence Home Sweet Home blush-Wool-d You Cuddle Me?

Dnes vám představím první produkt z limitky Essence Home Sweet Home, a to tvářenku v odstínu 02 Wool-d You Cuddle Me?. Měla jsem na ní zálusk už, když jsem shlédla první fotky této limitované edice, barva se mi totiž zdála hoodně zajímavá. :)
Vizuálně se mi celkově moc líbí, ten pletený vzor je velmi originální...V tvářence najdete kombinaci dvou odstínů-světlejší broskvově oranžový a výraznější malinový. Na kůži vám potom jeden vytvoří světlou tělovou barvičku se shimmerem a ten druhý-výrazný korálový odstín, když se smísí dohromady, získáte jemnou broskvovou barvu. Tvářenka se mi zdá moc příjemná, ráda ji teď nosím. Má poměrně dobrou výdrž i pigmentaci.
Cena: 75,- v DM.
+ hezký odstín, dobrá výdrž i pigmentace, cena
-  nic
Známka: B
                                                                                                                                                                    
Today I introduce the first product Essence Home Sweet Home- blush in shade 02 Wool-d You Cuddle Me?. I liked it right from the start- the color seemed to me to be very very interesting. :) Overall I really like the knitted design, it´s very original ... In blush you find combination of two shades, lighter peach-orange and raspberry shade. On the skin is it light skin color with shimmer and the other-significant coral shade, when you mix them together, you get a soft peach color. Blush seems very nice, I'm wearing it often now. It has a relatively good life and pigmentation.
Price: 75,-Kč, DM
+ nice color, good longevity and pigmentation, price
-  nothing
Score: B




  


3 komentáře:

Moc děkuji za tvůj komentář! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...