pátek 1. února 2013

Maybelline Color Tattoo-Permanent Taupe

Maybelline Color Tattoo-Permanent Taupe, další odstín do mé sbírky. Tento jsem si moc přála, bohužel v ČR není v prodeji, když jsem na něj narazila ve slevách eshopu z Anglie bylo jasno! :)
Podle mě naprosto nádherná matná šedohnědá barva, kterou používám prakticky každý den jako bázi pod oční stíny-nejčastěji z paletky Naked basics, anebo samostatně jako oční stín, když potřebuju bleskurychlé líčení. Pigmentace je opravdu skvělá a stíny s ním krásně drží, nanáším ho jednoduše prsty.
Cena: £4.24 feelunique.com

+ krásná neutrální barva, skvělá pigmentace, jednoduchá aplikace, přijatelná cena
-  nic
Známka: A+
                                                                                                                                                                     
Maybelline Color Tattoo-Permanent Taupe, another shade to my collection. This shade I really wanted, but unfortunately it isn´t in sale in Czech republic. When I saw it in feelunique.com discounts, it was clear! :) For me-absolutely gorgeous matte taupe color, which I use almost every day as a eyeshadow base mostly with Naked basics palette eyeshadows or individually as eye shadow, when I need very fast makeup. The pigmentation is really great and shadows hold with it beautifully, I apply it easily with fingers.
Price: £4.24 feelunique.com
+ beautiful neutral color, great pigmentation, easy application, acceptable price 
- nothing
Score: A+







1 komentář:

Moc děkuji za tvůj komentář! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...